Om os

Det hele startede tilbage i de dage hvor ord som "forum", "chat" og "lol" ikke var noget som alle vidste hvad betød og igen havde hørt om facebook.

Sitet åbnede første gang de virtuelle døre for andre end de "indviede" en gang i år 2000. Men planerne, udtænkningen mm. startede lang tid før på de chat sider der den gang var de største så som "Netstationen", "Trolmanden", "Webber", "Ofir" og "Zyper!".

Vi ville skabe et sted hvor vi kunne mødes og startede først med at mødes i eget rum på en af de førende chat´s hvor flere blev administratorer mm. Men det var stadig ikke helt nok, vi ville have vores eget da der og stedet blev til denne side, med egen udviklet chat. I dag bedre kendt som en "Web chat" chatten fik hurtigt mange besøgende men krævede derfor også mange flere til at holde øje med folk, tiden gik og flere af de trofaste fik - uddannelser, damer og arbejde at tænke på.

Siden kom "Arto", "Chatportal", "Skibet" og længe efter den nu nok førende "Facebook" som splittede folk. Men kernen er her stadig og vi har hjulpet mange mennesker med at arrangere, alt lige fra net partys, fester og andre aktiviter i årnes løb og det vil vi blive ved med.

I dag er den primære aktivitet dog hjælp til unge og OpenSource projekter, så som at hjælpe med til og støtte op omkring projekter der har udgangspunkt i Drupal.

Kontakt info:

Ejer: Jesper Green @ Cheatlex
E-mail: jesper@funcity.dk